Contact

Bouwonderneming Nooit Gedacht

Camiel Schouten
West 90
1633 JG Avenhorn
Mobiel 06 51 85 26 13
Email
 

Wie is Nooit Gedacht

Nooit Gedacht is een bedrijf voor middel grote opdrachten. Hierbij kun je denken aan een complete renovatie, aanbouw, dakkapel of nieuwbouw

Tijdens de bouw zijn wij met vaste timmerlieden en vaste zzp-ers aan het werk. Het grote voordeel hiervan is dat iedereen weet hoe ze werken. Ook zijn deze mensen allemaal zeer betrokken bij de bouw en wordt er door iedereen meegedacht.

Camiel zijn de mensen achter Nooit Gedacht. Samen zijn ze vanaf 2000 bezig in de bouwwereld. Het grote voordeel van ons bedrijf is dat wij klantvriendelijk zijn en dat met wie de klant gesproken heeft ook daadwerkelijk op de werkvloer staat. Zo houden wij de lijnen kort en voorkomt dit miscommunicatie. Dit ervaart de klant altijd als erg prettig. Het werkgebied is voor 70% in een straal van 10km. Waaruit blijkt dat onze klanten zeer tevreden zijn.


Onze mensen

Camiel Schouten

Contactpersoon en timmerman.

Het mooie van dit vak is het je volledig in te zetten en daarmee een mooi product af te leveren bij tevreden klanten. Daarbij vind ik het interessant om nieuwe mensen te leren kennen en daarmee samen een project van het begin tot het eind te realiseren.

De beste reclame is mond tot mond reclame van tevreden klanten!