Contact

Bouwonderneming Nooit Gedacht

Camiel Schouten
West 90
1633 JG Avenhorn
Mobiel 06 51 85 26 13
Email

Sander Koning
Nic. Koppesstraat 9
1648 JV De Goorn
Mobiel 06 53 65 01 05
Email

Nu ook:

Wie is Nooit Gedacht

Nooit Gedacht is een bedrijf voor middel grote opdrachten. Hierbij kun je denken aan een complete renovatie, aanbouw, dakkapel of nieuwbouw

Tijdens de bouw zijn wij met vaste timmerlieden en vaste zzp-ers aan het werk. Het grote voordeel hiervan is dat iedereen weet hoe ze werken. Ook zijn deze mensen allemaal zeer betrokken bij de bouw en wordt er door iedereen meegedacht.

Camiel en Sander zijn de mensen achter Nooit Gedacht. Samen zijn ze vanaf 2000 bezig in de bouwwereld. Het grote voordeel van ons bedrijf is dat wij klantvriendelijk zijn en dat met wie de klant gesproken heeft ook daadwerkelijk op de werkvloer staat. Zo houden wij de lijnen kort en voorkomt dit miscommunicatie. Dit ervaart de klant altijd als erg prettig. Het werkgebied is voor 70% in een straal van 10km. Waaruit blijkt dat onze klanten zeer tevreden zijn.


Onze mensen

Sander Koning

Contactpersoon en timmerman.

Niets is mij te gek. Ik denk niet in problemen, maar in oplossingen! Op het gebied van kozijnen maken in de oude stijl kom ik helemaal tot mijn recht. De samenwerking met Camiel kan met de ogen dicht. We hebben aan een half woord genoeg waardoor er een snelle bouwtijd mogelijk is. Kortom we vormen samen een goed team!

Camiel Schouten

Contactpersoon en timmerman.

Het mooie van dit vak is het je volledig in te zetten en daarmee een mooi product af te leveren bij tevreden klanten. Daarbij vind ik het interessant om nieuwe mensen te leren kennen en daarmee samen een project van het begin tot het eind te realiseren.

De beste reclame is mond tot mond reclame van tevreden klanten!